Home Păreri avizate “Peugeot 308 review: design proaspăt la interior și exterior, cu o execuție de top, multă tehnologie și o manevrabilitate mai bună”

“Peugeot 308 review: design proaspăt la interior și exterior, cu o execuție de top, multă tehnologie și o manevrabilitate mai bună”

by Echipa OpelMarket

Este vorba despre noul 308 SW. În funcție de diverși factori, acesta ar putea fi noul tău mijloc de transport de famile, mașina de serviciu sau, eventual, ceva ce vei ajunge să închiriezi. Peugeot a schimbat peste 1,3 milioane de 308 în timpul vieții sale, așa că orice ar fi, este extrem de important pentru rezultatele companiei. Am condus hatch-ul cu cinci uși, acum iată și semiautoturismul SW. Într-un ocean de crossovere compacte, un break pare a fi un concept retro. Dar este unul cu care ar trebui să vă deranjați?

CE ESTE NOU?
Marele pas înainte aici este sosirea unui hibrid plug-in. Dincolo de asta, 308 reprezintă o dovadă în plus a împingerii concertate a Peugeot atât pe segmentul superior, cât și a angajamentului său de a oferi ceva palpabil de diferit. Puțini producători de automobile mainstream au executat o întoarcere de design mai convingătoare decât aceștia, iar estetica dramatică a noului 308 păstrează fidelitatea față de aspectul de cvasi-concept car al crossoverelor 2008 și 3008. Partea frontală poziționează noua insignă Peugeot îndrăzneață în mijlocul unei grile la fel de puternice, nasul lung făcând cea mai mare parte a efortului vizual.

Ampatamentul modelului SW a crescut cu 55 mm pentru mai mult spațiu în compartimentul spate, iar proeminențele spate sunt cu 21 cm mai lungi pentru mai mult spațiu de încărcare. De asemenea, este impresionant de alunecos, cu un coeficient de rezistență la înaintare de 0,28, în parte datorită unei noi generații de roți aerodinamice cu rezistență redusă la înaintare. Peugeot a pompat și paleta de culori. Chiar și verdele Olivine Green este destul de extrovertit și se potrivește în mod deosebit cu SW, din motive pe care nu le putem înțelege. Dar tocmai am verificat și nu este disponibil în Marea Britanie. Atunci, New Avatar Blue să fie.

Peugeot 308 2021 price From 24800 euros

ARATĂ MAI BINE
SW nu este o mașină frumoasă în sine, dar are o suprafață plină de imaginație și nu seamănă cu nimic altceva, mai ales în varianta break. Și e franțuzească. Trăiască diferența și toate astea.

Citeste si despre:

Leave a Comment